Мобилен митнически екип от Митница Лом задържа 11 300 ампули контрабандни

...
Мобилен митнически екип от Митница Лом задържа 11 300 ампули контрабандни
Коментари Харесай

Митничари задържаха голямо количество анаболни стериоиди

Мобилен митнически екип от Митница Лом задържа 11 300 ампули контрабандни анаболни стероиди, предопределени за незаконна продажба във фитнес клубове в страни от Европейски Съюз. 

На 10 март, в региона на Дунав мост 2, мобилен митнически екип стопира за инспекция товарен микробус с българска регистрация, пренасящ по документи текстилни произведения за страна от Европейски Съюз.
 

 анаболи на Дунав мост 2 БГНЕС/АМ

Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция. При огледа на стоката митническите чиновници откриват, че част от кашоните се разграничават от останалите. За тях водачът показал документи, съгласно които в кашоните има съоръжение за компания от Холандия.

При осъществяването на инспекцията митническите чиновниците откриват, че кашоните са цялостни с кутии с ампули от два типа анаболни стероиди за инжекционно приложение. Открити са 840 опаковки с по 5 броя ампули - общо 4200 ампули от лекарствения препарат „ Drostanolone " и 1420 кутии също по 5 броя ампули - общо 7100 ампули от лекарствения препарат „ Nandrolone ", на обща стойност към 80 000 лв.. Анаболите са арестувани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР